A propòsit dels Tastets…

Hola, sóc l’Albert i aquest curs he començat a fer un tastet a l’associació APADIS. La gent amb la que treballo m’ha ajudat molt des del primer dia, i jo m’esforço molt en les tasques que m’han tocat realitzar. He tingut la sort de treballar en diferents espais, com  al restaurant, El Gato Verde, o a l’administració. M’agrada treballar amb aquests companysperquè són molt especials, i puc dir que és el primer tastet on em sento realitzat! Aquí em teniu amb la Sandra, la cuinera del restaurant. Oi que fem patxoca?

IMG-20160205-WA0002

foto moncef tastetHola, sóc en Moncef i crec que ja  em coneixeu; podeu llegir el meu perfil en aquest blog. Després d’un temps,  ja he començat el tastet i us voldria explicar un mica les meves tasques allà.  Aquesta vegada,  el faig en el Punt InFormàtic de Granollers, on m’ensenyen a fer el manteniment dels ordinadors, així com a fer i ordenar  factures i albarans. La valoració que en faig és molt positiva!

foto mirallet_joel          PRIMER DÍA EN EL TASTET

Mi primer Tastet es en el Mirallet y fue muy emocionante para mí ya que yo nunca había estado en uno. Cuando fui me dio la impresión que sería muy cansado ir cada día y pensé que después de un par de semanas ya no estaría tan emocionado, pero fue al contrario día tras día iba aprendiendo más cosas y cada vez tenía más ganas de ir. Todo el tiempo que llevo en el restaurante ha sido muy agradable, y me siento como uno más dentro de cocina, y por ese motivo creo que no me importaría seguir yendo hasta que el proyecto se acabe.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *