3r TRIMESTRE: FINAL de CURS!!!

No hem desaparegut: és que ha estat un trimestre molt mogut i amb molt de treball! Com a sorpresa final, informar-vos que, el 10 de juny, vam celebrar l’Acte de Cloenda dels Projectes Singulars al Centre Cultural de Granollers i que ens vam encarregar de la part central de l’acte: hem realitzat un noticiari en el que informem sobre els projectes d’enguany, alhora que sobre el propi Acte de Cloenda. Així mateix, ens hem ocupat de la gravació de tot l’Acte; quan el tinguem editat, es difondrà degudament. Ha estat tot un repte, i veure tot el que ha aconseguit el nostre alumnat, ens omple de satisfacció. Agraïm moltíssim la col·laboració de Joel Perugachi Yánez, amb qui comptem per futurs treballs. Us deixem amb unes imatges significatives d’aquest juny i amb el vídeo complet del nostre Projecte de Final de Curs. A DISFRUTAR-HO!

Moncef y Joel

 

 

 

Joel

 

 

 

 

taulaDjena

FOTO  CLOENDA_centre cultural

FOTO_BLOGjuny2015  Dels Portafolis i dels Projectes pel pròxim curs, en parlarem al setembre.

 SORT PELS QUE MARXEN I BON ESTIU A TOTHOM!!!

_________________________________

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *