Visita de l’autora Maria Enrich Murt

El dia 22 d’abril com a part del projecte “Lletres a les aules” i aprofitant que celebràvem el dia de Sant Jordi, ens va visitar a l’escola l’autora Maria Enrich Murt, ja que els alumnes estan llegint tres dels seus llibres:

  • És llaminera, la Nata?
  • Bruna i el bloc B
  • I a tu que et passa Lia?

Nascuda a Igualada l’any 1957, va fer tota la seva escolarització a la mateixa ciutat, passant per l’escola Mogwli i la secundària a l’institut Pere Vives Vich. Més tard va acabar fent de mestra de llengua i literatura catalana al mateix institut. Actualment ja està jubilada. Ha escrit més de 281 llibres, sobretot infantils i novel·les.

L’autora ens va explicar com funciona el seu procés d’elaboració de les obres, des de les seves fonts d’inspiració, la revisió d’aquestes amb els seus propers, fins a l’edició i publicació dels llibres. A continuació va parlar concretament de cadascun dels llibres que han llegit els alumnes. Així els alumnes també van poder realitzar-li unes preguntes que  havien preparat prèviament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *