Nova comissió de participació de l’alumnat: AGENTS VERDS

 

Ens agradaria presentar-vos els primers agents ambientals de l’Escola Vilademàger. Aquestes dues primeres setmanes són l’Ikram, l’Allan, l’Arnau, la Ivet, el Pau, la Maggie, la Laia J. i el Jadel, però la intenció és que tot l’alumnat en formi part al llarg del curs, de manera que aquests càrrecs seran rotatius i, cada vegada, s’hi incorporaran dos alumnes de cada cicle per tal d’aportar les seves idees i ser els encarregats d’algunes funcions.

La Comissió Verda de l’escola té com a objectiu que els nens i nenes tinguin veu i puguin decidir temes rellevants d’escola relacionats amb la cura de l’entorn. Ser Escola Verda implica accions com, per exemple, la reutilització del paper, la recollida de l’oli domèstic usat, recollida de piles usades, el control de la llum i de la calefacció, la reducció dels residus de l’escola, la recollida selectiva i la gestió de l’hort.

Amb tot això, ens comprometem a fer que l’Escola Vilademàger sigui la més sostenible i respectuosa possible amb el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *