LES FESTES

__________________________________________

BON ESTIU AMB LA FESTA DE L’AIGUA 12-13

ANEM A LA PARADA DE SANT JORDI

REPRESENTEM SANT JORDI 2013

L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA

EL JUDICI DEL CARNESTOLTES

EL NAIXEMENT DEL CARNESTOLTES A L’ESCOLA HA ARRIBAT

El Carnestoltes ha substituït l’actual directora de l’escola hi ha dictat uns manaments que haurem de respectar. El dilluns a la tarda un mocador de paleta al cap haurem de portar i el dimarts un mitjó penjat al jersei. Qui no ho porti ja es pot preparar…

L’ESCOLA US DEITJA BON NADAL 2012

APADRINAMENT LECTOR 2012-13

Els alumnes de C.S. i C.M. de l’escola, amb la col·laboració de la coordinadora de la biblioteca i dels tutors, han pres la desició de fer-se padrins lectors dels mes petits, tot firmant un paper de compromís.

LA CASTANYADA 2012-13

Ha arribat la Castanyada i tota l’escola s’ha ficat mans a feina per enllestir-ho tot i ambientar el nostre centre amb les tradicions d’aquesta època. Així és com ho hem deixat i axí és com l’hem representat, amb poesies, danses i cançons.

 

__________________________________________

SANT JORDI 2012

Aquest dia tan assenyalat, tots els nens de l’escola vam participar en l’elaboració de roses i punts de llibre solidaris per poder fer una parada de Sant Jordi i viure l’esperit d’aquest dia, on a la vegada, els diners que vam recollir dels punts del llibre els vam enviar a una ONG per paliar la fam.
Gràcies per la participació de tothom!!

L’ENTERRAMENT DE LA SARDINA

Com cada any, després del Carnestoltes tots els nens de l’escola preparem un vestit ben original per posar a la sardina, mireu aquest any!! n’hi ha de molt curiosos…. així tots junts passem una tarda recordant el tradicional enterrament de la sardina.

EL CARNESTOLTES A L’ESCOLA

Aquest dia tant assenyalat, ens ho vam passar d’allò més bé fent gresca pel carrer i al final de tot, un bon berenar amb coca i xocolata per tothom!

DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

30 de gener

L’escola Sant Agustí ha volgut participar d’aquest dia tan senyalat i a l’entrada de l’escola han enganxat tot d’ocells de papiroflèxia amb les frases que els agradaria que es fessin realitat.

LA DECORACIÓ DEL NADAL

En la festa de Nadal tots els nens vam participar en l’elaboració i decoració de tota l’escola amb figures com aquestes…

3 respostes a LES FESTES

  1. Dafne diu:

    anyoro a Sergi, Marc, Marti, Carme, Marc…

  2. Dafne diu:

    Trobo a faltar a Sergi, Marc, Marti, Carme, Marc…

  3. laia diu:

    Trobo molt a faltar el mestre Marc i la mestra Erika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *