CICLE SUPERIOR

ALL TOGETHER NOW – THE BEATLES – VIDEO PROJECTS 

Els següents vídeos realitzats pels alumnes de l’Escola Sant Agustí estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Imatge de previsualització de YouTube
Imatge de previsualització de YouTube
Imatge de previsualització de YouTube
Imatge de previsualització de YouTube

THIS IS ME 

 Click on my name!

Luis Miguel / Bryan  / Emma / Ferran / Ona / Laia / Bertin

 

Khaddouj / Richard / Agda / Itziar / Andrew

5e

 

6e

QUANT MEDIA SANT JORDI?

VÍDEO PRESENTAT AL CONCURS VÍDEOMAT 

Cliqueu aquí

MATEMÀTIQUES PER RESPONDRE PREGUNTES

Llicència de Creative Commons

ENGLISH HOMEWORK

ENGLISH HOMEOWRK: SCIENCE

FEM UN CLIP

VIDEO PROJECT

 

FEM PANELLETS

_________________________________________________

CURS 2011-12

ENLLAÇ D’IMATGES AL CDA PAU CASALS: http://blocs.xtec.cat/zerebre/

TREBALLS AMB TAC


PROJECTE LES ENERGIES

A l’hora de projecte, els alumnes de cicle superior han experimentat amb els efectes que produeixen algunes reaccions químiques i físiques en els objectes. Han creat una pila amb monedes de coure, alumini i paper mullat amb suc de llimó aconeguint il·luminar lleugerament un led.

També han pogut veure els efectes de l’electricitat estàtica al fregar un drap sobre un globus i curiosament quedar-se enganxat a la paret.

Després d’unes quantes sessions, el projecte sobre les energies ja s’acaba i és l’hora de comprovar el que s’ha anat treballant, en l’última sessió hem treballat amb els circuits i l’electricitat i els elements per a crear-los, bombetes, generadors, motors, altaveus, cables… cada grup ha fet el seu circuit i ha comprovat el seu funcionament.


4 respostes a CICLE SUPERIOR

 1. Saul diu:

  Hola,soc Saul ja se que aquesta web es del cole i jo ja vaig a 2n de ESO pero esque cada vegada que entro a aquesta pagina web vec tota la meva vida al cole i a les fotografies que surto jo em dic: Pffff com pasa el temps fa res anava a 6è i ara vaig a 2n ESO, bueno que os vaigui tot be i jo sempre os recordaré dins meu. Anims que sense donar-vos conte esteu al institut i res mes, seguiu estudiant i no feu parlar a els mestres.

  Adeu!!!

 2. lauraaa :D diu:

  Holaaaa!!! 😀 soc Laura se us troba a faltar i massa per això us deixo aquet comentari pk veiessiu que encara m’enrecordo de vosaltres petons i abraçades a tots.
  PD: se que sense mi les classes no son igual hahaa aprat jo les trobo a faltar les classes… <3 <3 😀

 3. Anaïs diu:

  Jo dic el mateix siguin dies dolents o siguin bons em costarà molt oblidar tots aquells moments que hem passat junts. 🙂 <3

 4. Com traballem eh? els de c.s i això va per als mestres que no us podeu queixar xd bé, que m’ha agardat molt estar en vosaltres i treballar i us vull dir que aquets 9 anys que he estat a l’escola han sigut els millors 😛 que em costarà molt anar-me’n. Paula i Laura 😀 <3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *