ENSENYEM GEOMETRIA EN LLENGUA ANGLESA

Des del curs passat la nostra escola realitza un projecte de Llengua Anglesa (PELE) dedicat a la Geometria.  Aquesta matèria l’expliquem en anglès a 5è i 6è a través d’activitats manipulatives, utilitzant les noves tecnologies i donant importància al treball en grup.  Els blocs  que desenvolupem a 6è són: 1-La simetria, a través de miralls  2-Els mosaics, a través de 7 peces d’una forma i àrea determinades 3- Les “tessellations” 4-Les formes tridimensionals.

Ara explicarem  els mosaics:

1-Primer vàrem dissenyar diferents patterns i els vàrem clavar en un póster.

2-Després vàrem anomenar les 7 peces ( segons les formes que contenien)  i vàrem calcular la seva àrea en square units (o, 1/2 ,1).

Nom: 1W (1 white square),  2R (2 rectangles),  4S (4 squares),  2T (2 triangles), 4T (4 triangles), 3T (3 triangles), 1B (1 black  square)

Àrea:  0  ,  1/2  ,  1/2 ,   1/2  ,  1/2  ,  1/2   , 1  (segons el mateix ordre).

3-Després, retallant les peces,  vàrem dissenyar objects i animals.

4-Finalment, i a partir d’algun model, hem dissenyat un mosaic combinant  els animals/objects amb  els patterns (al voltant, com si es tractés d’un marc).

En les fotos es pot apreciar l’evolució de l’aprenentatge i els bons resultats obtinguts. (Cliqueu la primera i les veureu totes).

GEOMETRIA EN ANGLÈS

Un comentari a “ENSENYEM GEOMETRIA EN LLENGUA ANGLESA

 1. Hello everybody!!
  I’m very happy and proud about you and your work. You’re doing an excellent and a very interesting work.
  Congratulations!
  Best wishes,
  Dolors Costa
  XXX

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *