BIG DRAW

El Big Draw o Festival del Dibuix és un dia en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.

Aquesta idea va sorgir a Londres amb l’objectiu de promoure la improvisació i l’espontaneïtat del dibuix, a través del foment de la llibertat, la inventiva i la imaginació.

A la nostra escola vam celebrar-lo el dimecres 25 d’octubre. Cada nen i nena va repassar la seva silueta en un mural i per cicle es va acabar amb formats diferents, uns van pintar-hi pinzellades per dintre del seu cos, altres van utilitzar la tècnica del “frottage”, altres van fer-hi dibuixos… i durant el dia els vam penjar al pati.

Va resultar molt bonic, i l’alumnat s’ho va passar molt bé, a més de gaudir mentre es dibuixaven i pintaven, van prendre consciència del seu cos.

https://photos.app.goo.gl/hgyLodUZzLYSstms1

Comissió del Big Draw

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *