DE GIRA AMB LES CORALS

Seguim de gira amb les corals! Aquesta vegada els Atrapasons i els Bufanotes van actuar a l’acte d’homenatge que va organitzar el Departament d’Ensenyament per als professionals que enguany s’han jubilat…personal d’administració i serveis, mestres, professors i inspectors.

Després d’unes setmanes dures de preparació del repertori a l’escola, petits i grans van fer una magnífica actuació i vam gaudir d’una tarda molt agradable…amb berenar inclós! Moltes felicitats cantaries!

I, com sempre, mil gràcies al ja imprescindible acompanyament instrumental de la Míriam i el Fernando.

…continuarà!!!!

2 comentaris a “DE GIRA AMB LES CORALS

  1. Va ser súper esplendid! És veritat que aquell acte no era per a nosaltre,s però em va agradar perquè ens havien convidat a cantar per a ells i també ens van convidar a berenar, i jo no diria petit berenar sinó un gran berenar!!! Però el que em va agradar més és que vam cantar súper bé i estic contenta de poder tenir aquesta oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *