CONCURS TÍSNER DE CREACIÓ DE JOCS EN CATALÀ

El dia 8 de maig, alguns alumnes i famílies de 6è, les nostres tutores i l’equip directiu de l’escola vam anar al lliurament de premis del Segon Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català, que va tenir lloc a l’Estació del Nord, a Barcelona.

En arribar vam veure que els 38 jocs que es presentaven al concurs estaven allà exposats i els nostres també! : “Record-cat” (6è A) i “El Trobador” (6è B).

De seguida vam entrar i seure, ho tenien tot molt ben organitzat, cada escola al seu lloc. Va ser un acte molt dinàmic: explicació de qui era en Tísner, actuació d’un humorista, el Dr. Mot, lliurament de diplomes al participants… I va arribar el moment del lliurament de premis, estàvem molt nerviosos. Primer van lliurar els accèssits, i la nostra sorpresa va ser que, el joc de la classe de 6è B, “El Trobador” va ser guanyador del segon accèssit. Quina alegria!

Vam pujar a l’escenari a recollir el premi: una visita per a tota la classe a la Fundació Joan Brossa on farem una gimcana i veurem un espectacle de màgia.

L’acte va acabar amb una actuació musical. Vam recollir els nostres jocs, que estaven exposats, i vam sortir tots a fer-nos una foto al photocall les dues classes de 6è, amb les nostres tutores Carol i Rosa.

Fins i tot va sortir la notícia al diari “El Punt Avui”:
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/965494-l-escola-projecte-de-barcelona-guanya-el-concurs-tisner-de-creacio-de-jocs-en-catala.html

Estem molt contents!!!

Alumnes de 6è
Escola Pompeu Fabra

concurs_tisner

Aquest article ha estat publicat en Escola, Llengua catalana, Premis, Sisè. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *