SANT JORDI 2016

Bon dia!

Demà, dia de Sant Jordi, és una bona excusa per comprar llibres i animar a la lectura als vostres fills i, perquè no, a vosaltres mateixos. Per tal d’ajudar-vos, us fem arribar un tríptic amb una sèrie de recomanacions de lectures segons l’edat dels vostres fills. Esperem que us sigui útil.

Per altra banda, us informem que els nostres alumnes de cinquè han creat dues cooperatives. Demà vendran, a preus molt econòmics, els productes que han elaborat. Les paradetes estaran situades al Parc de la Bassa, a partir de les 11 h. Esperem la vostra assistència i col·laboració amb aquesta iniciativa d’emprenedoria.

Cordialment,

El claustre de mestres

TRÍPTIC GUIA LECTURES – SANT JORDI

sant_jordi16_1sant_jordi16_2sant_jordi16_3sant_jordi16_4sant_jordi16_5sant_jordi16_6

Aquest article ha estat publicat en Cinquè, Emprenedoria, Escola, Informacions, Llibres recomanats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *