PREMI SAMBORI-ÒMNIUM DE NARRATIVA 2016

QUATRE ALUMNES DE L’ESCOLA POMPEU FABRA DE VALLIRANA FINALISTES DEL PREMI SAMBORI ÒMNIUM 2016

sambori2Divendres, dia 11 de març, a les 19.00 h, va tenir lloc la cerimònia del lliurament del premi literari Sambori Òmnium 2016, a l’escola Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

Enguany, se celebrava la desena edició a Catalunya d’aquest premi escolar de narrativa en català amb un nou rècord de participació, superant els 40.000 treballs presentats. Les dades de la demarcació l’Hospitalet – Baix Llobregat recullen que trenta-cinc escoles i un total de 4.598 alumnes han presentat els seus contes al jurat del premi Sambori, organitzat per la Fundació Sambori i Òmnium Cultural.

Quatre alumnes, de l’escola Pompeu Fabra de Vallirana, han resultat finalistes a les diferents categories del premi de la demarcació l’Hospitalet de Llobregat- Baix Llobregat. Aquests alumnes passaran a la següent fase en què competiran amb la resta de finalistes de tot Catalunya.

El finalista del cicle Inicial de Primària ha estat Hugo Ruiz Abizanda, amb el conte “Els dos germans i el gos perdut”. Les finalistes del cicle Mitjà de Primària han estat Nàdia Díaz Toledo amb el conte “Mare per un dia!” i Liv del Sol Agustí amb el conte “El llibre de la fantasia”. I per últim, el finalista del cicle Superior de Primària ha estat Bernat Escañuela Busquet amb el conte “El llop pastisser”.
sambori3

El lliurament es va produir en un ambient relaxat en què es barrejava literatura amb música i s’engrescava els participants a seguir escrivint i presentant treballs a d’altres concursos literaris.

La directora de l’escola Pompeu Fabra, M. Àngels García Duque, i els tutors dels alumnes premiats van assistir a l’acte de lliurament en el qual també es va reconèixer la tasca de les escoles.

Desitgem molta sort als participants premiats de cara a la final del Premi Sambori Òmnium Catalunya 2016.

Bernat Escañuela Busquet

sambori1

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Escola, Llengua catalana. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *