EL TRONC DE NADAL

A l’escola, ja pensant en les festes que se’ns presenten, hem elaborat un tronc de Nadal boníssim amb bona harmonia entre els nens i les nenes des de primer fins a sisè. Quan l’hem acabat, hem confegit la seva recepta:

INGREDIENTS

  1. Un tub de galetes per cada tres nens (12 galetes per nen)
  2. Una llengua per la boca tallada en 16 trossos.
  3. Dos “Lacasitos” per cada nen per als ulls.
  4. Una maduixa per barretina.
  5. Una natilla per cada 3 nens
  6. Un pot de “Nocilla” per cada 4 aproximadament.

PROCÉS

  1. Untem les galetes amb la “Nocilla” i ajuntem-les fent una muntanya. Posem-les dretes damunt del plat.
  2. A l’última galeta, també, posem-li “Nocilla” per enganxar els ulls i la boca.
  3. Cobrim amb les natilles les galetes, excepte la primera.
  4. Posem-hi els ulls, la boca i la barretina.
  5. Col·loquem el tronc en un plat de plàstic.
  6. Emboliquem-lo amb paper de cel·lofana, cordem amb una cinta i a la corda posem-hi una targeta de cartolina amb el nom i Bon Nadal.

Aquí el tenim!

tronc_nadal_15

Aquest article ha estat publicat en Escola, Final de trimestre, Nadal, Taller de cuina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *