SORTIDA ELS ESTINCLELLS DE VERDÚ

EXCURSIÓ ALS ESTINCLELLS A VERDÚ

El passat divendres dia 25 d’octubre els alumnes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial vam anar d’excursió als Estinclells a Verdú, vam poder veure el poblat iber, una casa per dins i per fora i vam poder imaginar-nos com vivien els ibers. Ens ho vam passar molt bé.

TALLERS DE LA PROTOHISTÒRIA A BELIANES

TALLER DE ARQUEOZOOLOGIA

El dilluns dia 28 d’octubre vam anar d’excursió a Belianes a fer un taller d’arqueozoologia i vam fer un taller d’ossos. Ens vam separar en grups i vam començar les activitats, que el mestre ens va donar un carpeta  amb activitats a dins i una bossa d’ ossos. Vam separar-los depenent del tipus d’ossos que eren com per exemple de: cavall, d’ovella, de gos, de gat, de ratolins, d’ocells, de peixos i de serps.

Vam aprendre que…….

els omnívors tenen les dents com nosaltres

els herbívors tenien les dents planes per estirar l’herba

els carnívors tenen les dents afilades per estirar la carn

I per últim ens vam explicar que els paleontòlegs van descobrir els dinosaures i que els arqueòlegs van trobar ossos de fa milers d’anys.

Els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior

 

EXCURSIÓ A SANT MARTÍ

TALLER DE CERÀMICA

 

El passat dilluns dia 28 d’octubre els alumnes d’ Educació Infantil i Educació Primària vam anar d’ excurció a Sant Martí per fer uns tallers de ceràmica, vam poder fer a través d’argila diferents estris que utilitzaven els ibers i que havíem vist als Estinclells, ens ho vam passar molt bé!.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà