SORTIDA ALS VILARS D’ARBECA

EXCURSIÓ ALS VILARS D’ARBECA

El passat divendres dia 25 d’octubre els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de la Zer,  vam anar d’excursió als Vilars d’ Arbeca.

Allí vam poder veure un antic poblat iber, que no era ni gran ni petit, era normal. Ens van ensenyar el poblat, vam poder veure una plaça on es reunien la gent per qüestions importants. Vam veure cases estretes i petites, la casa del rei que era la més gran del poble, una cisterna on guardaven l’aigua. Un senyor que ens explicava tota aquesta informació també ens van explicar que antigament enterraven els nens petits a l’interior de la casa.

A continuació vam fer un taller d’excavació, semblàvem arqueòlegs, vam trobar: ceràmica, pondus, molinets , restes òssies, carbó, una llar de foc i llavors carbonitzades, per acabar el taller els monitors ens van fer dibuixar les cases amb tot el que vam trobar.

Per acabar el dia vam dinar tots junts als Vilars i després cap a l’escola.

Marc, Ivan i Alex Cañero

Alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà