SORTIDA AL TEATRE

SORTIDA AL TEATRE DE TÀRREGA ELS ALUMNES D’ EDUCACIÓ INFANTIL

Els alumnes d’ Educació Infantil de l’escola, el passat dia 30 d’octubre van anar a veure una obra de teatre molt divertida que es deia ” Un viatge de Contes” , juntament amb la resta de companys i companyes de la nostre Zer, ens vam divertir i riure molt.

Mireu, mireu……….

TOTS ELS COMPANYS I COMPANYES DE LA ZER A PUNT D’ENTRAR AL TEATRE

UN VIATGE DE CONTES

FotoFoto

                             

FotoFoto

FotoFoto

SORTIDA AL TEATRE DE TÀRREGA ELS ALUMNES DE CICLE MITJÀ I CICLE SUPERIOR

El passat dijous 27 de març, vam anar al Teatre Ateneu de Tàrrega a veure una obra de teatre anomenada ” Up a Up. El mètode “.

Up a Up. El mètode és un espectacle d’un sol actor-músic i una pantalla.El protagonista és Eduard Boleda, on ens va convidar a veure la seva última adquisició que era un mètode que en poc menys d’una hora feia realitat la seva passió, que és el futbol, però els mètodes no sempre funcionen i l’Eduard li acaben endossant una viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon  concertista i en poc menys d’una hora l’ Eduard acabarà tocant la viola en una orquestra professional.

 

 FotoFoto

FotoFoto

 

FotoFoto

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà