PRESENTACIÓ DEL LLIBRE I COMIAT DE 6è

Avui ha estat un dia més ple d’emocions que cap altre durant el curs: hem presentat el llibre que hem creat amb totes les nenes i nens de l’escola i, per aquest motiu, han vingut a veure’ns il·lustradors i maquetistes, en Pau, la nostra Vero, La Maria i en Ramon. Moltes gràcies!
I també hem festejat l’adéu-siau als nostres estimats i estimades alumnes de 6è, amb un comiat organitzat per tots els delegats dels altres cursos. Hem rigut, cantat i plorat junts. Sempre sereu ben trobats quan ens vingueu a veure! Molta sort i, amb les vostres paraules…
VISCA LA FARGA!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *