Festa de final de curs

Ahir vam presentar davant de tota l’escola i les famílies els Gegants de la Farga, concretament dos gegants i tres capgrossos. Un grup de 10 alumnes de 6è coordinats per en Lluís han après a dissenyar-los i construir-los. El resultat d’aquest aprenentatge ha servit perquè la nostra escola tingui un bestiari propi. Ara bé, la reina i el nen anirien despullats si no fos perquè hem comptat l’ajuda d’una megamodista, la Quima! També ha calgut la col·laboració d’un grup de mestres… MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

Després de la presentació oficial vam organitzar una rua pels voltants de l’escola i a la tornada, els Diables d’en Pere Botero ens van obsequiar amb un espectacle pirotècnic…amb foc i tot!

Gràcies per venir!

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *