II SETMANA MUSICAL 2014

Avui 14 de novembre de 2014, a la tarda, hem fet la inauguració de la II SETMANA MUSICAL. Els tambors dels Dracs, Geganters i Voltors han vingut a buscar-nos dins l’escola, tant als més grans com als més petits de la casa, i plegats hem fet una petita cercavila.

Dansant al so de la percussió hem arribat a les pistes de bàsquet on ens esperava la Rigoberta, el Voltor i els voltorets, juntament amb els grallers. La Cati, directora de l’escola, ha inaugurat oficialment la II SETMANA MUSICAL  i, a ritme de gralles i tambors, hem acabat tots ballant.

Desitgem que passeu una molt bona setmana musical!!!

 

Avui dilluns 17 de novembre els alumnes de 5è han encetat la setmana musical amb percussió corporal a càrrec de l’Alfons (mestre de música) i taller de gots amb la Berta Serra (germana de la Clara de 5è). L’alumnat de cicle mitjà ha gaudit d’una petita demostració de popurri d’instruments a càrrec dels seus companys i companyes de 3r: l’Iris Garcia amb la flauta travessera, la Duna Sarís, en Gerard Catà, la Maria Martínez i l’Aura Gamero (4t) amb el piano, la Laia Pallés amb el violí, la Berta Prats amb el saxòfon i la Carla i en Martí Ribau amb la guitarra. Per concloure, els nens i nenes de 4t han gaudit d’un ball sorpresa preparat per les mares d’en Roger Bosch, la Laia Capell, en Jan Linares, en Pol Mora, en Biel Ramos, l’Emma Lamouroux i en Ramon Prociu que ens han fet moure el cos a ritme de Zumba.

Avui dimarts 18 de novembre hem començat el dia amb contes musicals vinguts d’altres racons del món oferts per la Marina Gil. Tot seguit, en Jordi Carreras (pare de la Júlia de 5è) i la Sara ens han ensenyat a tocar diferents instruments i hem acabat el matí amb un concert d’alumnes de Batxillerat Artístic de l’Institut de la Bisbal.

A la tarda els nens i nenes de P3 han cantat i ballat cançons tradicionals a càrrec de l’Ester Coll, l’Anna Bou, la Nuri Pasqual, la Dolors Toledo i la Nuri Cebrià, totes elles mames de P3. Els més grans de la casa han fet un taller de DJ en anglès amb en Xevi Caparrós (mestre d’anglès de l’escola). I per finalitzar el dia, els nens i nenes de 1r i 3r han pogut veure com les seves companyes Maria i Alba Martínez feien un duet amb la seva mare, la Mari Fernández que també ens ha tocat el violí.

Avui dimecres 19 de novembre hem rebut la visita d’en Josep Pérez (tiet d’en Pol Mora de 4t) i en Toni Lopera, que ens han ensenyat diferents instruments musicals. Ens han explicat, ensenyat i deixat tocar la gralla, la gaita, el contrabaix, la guitarra acústica, l’ukelele i la bateria. També ha vingut la Carmen Mates, l’àvia de l’Ada Cano de 5è, a fer-nos una demostració i unes classes de rumb i ha sigut molt divertit! Més tard, la Rou Aguilera de 5è (guitarra), l’Oriol Pou de 5è (fiscorn), l’Elsa Llobet de 6è (piano) i en Sergi Pérez de 6è (guitarra), ens han fet una petita demostració de l’instrument que toquen.

A la tarda ens ha visitat en Josep Tort, l’avi d’en Jan Linares, que ens ha fet una súper classe de country i, a darrera hora, en Pere Comalada, un antic alumne de l’escola, ens ha fet un petit concert de piano.

Gràcies a tots per haver-hi assistit!

Avui dijous 20 de novembre hem començat el matí amb la dansa tradicional catalana. L’Anna Matacàs (mare de la Laia de 3r) ens ha vingut a explicar i ensenyar com es balla una sardana. A la tarda, amb la Vanesa Lanzas (mare de la Noa de P4) els més petitons i les més petitones han après a ballar sevillanes. Finalment i per acabar la jornada, en Martí Plaja (pare d’en Sergi de 4t i la Gina de 2n) ens ha fet un taller de DJ i ens ha portat la discoteca a l’aula.

Avui divendres 21 de novembre ens hem despertat amb un trio familiar: l’Abril Aparicio (alumna de 3r) i el seu pare, en Joan Aparicio, amb la guitarra i la seva mare, la Montse Llorens, amb la caixa i els bongos ens han ofert un seguit de cançons que ens han deixat amb la boca oberta. Els nens i nenes d’infantil han pogut treure’s la son de les orelles amb el concert que els ha ofert en Miquel Abras (pare de la Maria de P4, en Miquel de 3r i la Marta de 5è) i, tot seguit, n’han pogut gaudir l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior. Mentrestant, els cursos de 1r han après els orígens del Reggae i com es balla amb en Charli Brown (amic d’en Marc Aiter de 1r) que és cantant d’aquesta modalitat i els cursos de P5 han fet un taller de maraques amb la Fàtima (germana d’en Yasir) que ha aconseguit posar-nos un somriure als llavis. Per acabar el matí, els nens i nenes de cicle inicial han pogut escoltar un popurri d’instruments a càrrec d’alumnes de 2n i 3r: l’Iris Garcia amb la flauta travessera, la Maria Martínez, en Gerard Catà i en Zoel Font amb el piano, la Laia Pallés amb el violí, en Martí Ribau i la Carla Ribau amb la guitarra i la Berta Prats amb el saxòfon els han fet gaudir de valent.

Com a cloenda, tots l’alumnat i mestres de l’escola hem pogut moure l’esquelet a ritme de zumba amb el monitoratge de l’Eva. Ens ho hem passat d’allò més bé: hem ballat molt, hem rigut més i hem compartit moments inoblidables.
Per concloure hem fet entrega dels diplomes a tothom que ha participat en aquesta II SETMANA MUSICAL.

DES D’AQUÍ VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTHOM QUE HO HA FET POSSIBLE!!!

ALTRES INFORMACIONS RELACIONADES:
Si mireu els següents enllaços hi trobareu més informació sobre la II SETMANA MUSICAL de l’escola (del 17 al 21 de novembre de 2014)

1.- Serveis Educatius del Baix Empordà

https://sites.google.com/a/xtec.cat/se-baixemporda/home/iisetmanamusicalalescolajoandemargaritdelabisbal

https://ca-es.facebook.com/pages/Servei-Educatiu-Baix-Empord%C3%A0/229683710416108

2.- Ràdio Bisbal 107.4

http://www.labisbal.cat/radio/ca/setmana_musical_al_ceip_al_joan_de_margarit.html

Entrevista realitzada a la Saida Vigas. Emesa el dimecres 19 de novembre a les 17:30 hores i el divendres 21 de novembre a les 12:00 hores.

https://www.wetransfer.com/downloads/c978772fdb3cacb3d74183dd6b35255f20141117221657/dcebc359d8e78c63753eb87fdef18f3f20141117221657/81580c

3.- Totbisbal (agenda)

http://totbisbal.com/acte/detallsacte.php?&acte=3122&dInici=2014-11-17

4.- Totbisbal.tv

http://totbisbal.tv/arxiu/tv.php?tv_id=496

5.- LaBisbaltv

http://labisbal.tv/setmana-musical-a-lescola-joan-de-margarit/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *