TENIM NOVA WEB

Hem canviat d’adreça!

Sereu redirigits al nou lloc en 5 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NOU NOU BLOC JOAN DE MARGARIT

Benvolgudes famílies,

Degut  a l’imprevist i eminent tancament del domini (blocsxtec) que dona suport a aquest bloc, vam construir d’urgència la plataforma web:  sites Joan de Margarit.

Des de fa setmanes que aquest sites supleix la funció de la pàgina web, i d’entre d’altres, podeu trobar-hi les propostes educatives per nivells i matèries,  la informació de la preinscripció, la galeria fotogràfica, …

Paral·lelament, vam solicitar al Departament d’Educació l’adjudicació d’un nou servei web (Nodes)  dins de l’espai Agora.xtec. Fa uns dies ens el van adjudicar i hem començat a construir la nova pàgina web de l’escola a l’adreça:

https://agora.xtec.cat/ceipjoandemargarit/ .

Durant aquest final de curs la nova pàgina web ja serà visible, però les propostes d’activitats, la galeria fotogràfica, … continuarà actualitzant-se al sites.

 

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLA, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ INFANTIL, General | Comentaris tancats a NOU NOU BLOC JOAN DE MARGARIT

Adreça nou bloc

Famílies cliqueu a sobre de la imatge per tal d’entrar al nou bloc.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Nou bloc

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROPOSTES CONFINAMENT CICLE SUPERIOR (30/04/2020)

Bona tarda nois i noies!

Avui dijous us enviem les propostes d’anglès, educació física i plàstica. Demà  és festiu i per aquesta raó us les fem arribar avui.

Una abraçada.

ENGLISH 5th LEVEL

It’s time to play: (https://www.gamestolearnenglish.com/)

 1.   Food vocabulary and  a/some- Listen and click on the correct images:

 https://www.gamestolearnenglish.com/food/

 1. Clothes vocabulary, a spelling bee, can you spell these words?

https://www.gamestolearnenglish.com/spelling-bee/

 1. Vocabulary game. Reveal the images and click on the words. Choose a topic. Two games, the first one you have to link word and picture; the second one, using the lightning it will appear a part of a picture, and when you know what is it click on the correct word https://www.gamestolearnenglish.com/vocab-game/
 2. Monster numbers. Listen to the numbers and move the monster https://www.gamestolearnenglish.com/numbers/

Good luck!

 1. Listening & Viewing Comprehension: Neila is an alien. She lives on a cold planet and nothing can grow. Can Billy and Splodge help her? Watch and find out! https://learnenglishkids.britishcouncil.org/short-stories/the-cold-planet

ENGLISH 6th LEVEL

 It’s time to play: (https://www.gamestolearnenglish.com/)

 1. Food vocabulary and  a/some– Listen and click on the correct images:

https://www.gamestolearnenglish.com/food/

 1. Clothes vocabulary, an spelling bee, can you spell these words?

https://www.gamestolearnenglish.com/spelling-bee/

3.Vocabulary game. Reveal the images and click on the words. Choose a topic. Two games, the first one you have to link word and picture; the second one, using the lightning it will appear a part of a picture, and when you know what is it click on the correct word. https://www.gamestolearnenglish.com/vocab-game/

 1. Monster numbers. Listen to the numbers and move the monster https://www.gamestolearnenglish.com/numbers/

Good luck!

 1. Competències bàsiques 2018.

Here you are the 2018 Competències Test. Try to do it and send me the answer sheet completed and a word text with the composition to englishmargarit@gmail.com

http://csda.gencat.cat/web/.content/home/consell_superior_d_avalua/pdf_i_altres/prova_avaluacio_primaria_2018/ANGLES-2018.pdf

Listening (Audio)

http://www.gencat.cat/big/aud/753/BIG_7533061009050718_00.mp3

Answer sheet (Full de respostes)

http://csda.gencat.cat/web/.content/home/consell_superior_d_avalua/pdf_i_altres/prova_avaluacio_primaria_2018/full-buit-angles-2018.pdf

PLÀSTICA (5è i 6è)

Aquesta tercera proposta d’Arts & Crafts és diferent! Es tracta de navegar pels dos enllaços que us proposo al document següent (clicant al damunt hi podreu accedir directament). Llegiu-lo amb calma i utilitzeu el diccionari en cas que us calgui (wordreference). Per a qualsevol dubte em podeu escriure sempre que calgui! Espero que ho gaudiu!

Proposta 3_Arts&crafts (1)

EDUCACIÓ FÍSICA (5è i 6è)

Aquesta setmana us proposem un entrenament que podeu fer a casa seguint el vídeo que trobareu a l’enllaç següent:

https://www.youtube.com/watch?v=L_A_HjHZxfI&feature=youtu.be

Està en anglès però és molt fàcil de fer i molt complert! Podeu convidar als vostres pares a fer-lo amb vosaltres. Si en algun moment trobeu que esteu massa cansats, atureu el vídeo i beveu una mica d’aigua abans de continuar. Molts ànims! I no oblideu enviar fotografies o vídeos al correu danieducaciofisicamargarit@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

12a PROPOSTA D’EDUCACIÓ INFANTIL

Hola nens i nenes!

Avui us fem arribar 3 vídeos, un de l’Anna que ens explica què podem fer amb alguns aliments que podem tenir a casa, i l’Eva que ens proposa una idea per fer quan anem a fer una passejada i ens recita un poema ben bonic de la Joana Raspall.

Gaudiu molt de l’aire lliure i dels moments en família!

vídeo Anna

vídeo Eva proposta

vídeo Eva poema

poema Joana Raspall

Publicat dins de CONFINAMENT, EDUCACIÓ INFANTIL | Deixa un comentari

12a  PROPOSTA D’ACTIVITATS DE CICLE INICIAL (30 – 4 – 2020)

Benvolgudes  famílies,

Us deixem unes propostes d’activitats per poder fer amb els vostres fills i filles. Per avui dijous us proposem activitats de català  i de medi

Per poder entrar a les propostes a partir d’ara caldrà: 

Entrar a la weeb: https://platformnext.weeras.com/  seguint els passos del tutorial enviat per correu el dilluns, us en fem memòria:

1r pas: https://platformnext.weeras.com/ 

2n pas: obrir la plana Weeras Platform-Iniciar sesión

3r pas: per accedir al contingut caldrà escriure nom d’usuari i contrasenya  que trobareu al tutorial enviat per correu.

4t pas: ara ja podreu accedir a les activitats de l’editorial Teide tant de 1r curs com de  2n curs.

Propostes de dijous 30 d’abril:

1- Medi: Entreu al quadern de medi:

A 1r curs: Tomba i gira. El paisatge.

A 2n curs: Anys i panys. El temps.

Tasca de primer curs: Fer les dues primeres pàgines (4-5 La Terra).

Tasca de segon curs: Fer les dues primeres pàgines (4-5 El temps passa).

2- Català: Aneu al llibre de 1r curs o 2n curs en funció del curs que feu i cliqueu-lo. Un cop a dins cliqueu el botó blau de la dreta i us portarà a totes les unitats. Aneu a UNITATS i cliqueu Unitat 8, i es desplegarà el panell d’APARTATS i ACTIVITATS. Veureu que hi ha lectura, dictat, expressió oral i activitats per fer. Seria aconsellable deixar el dictat pel final.

A 1r curs: Tema 8:  La notícia.

A 2n curs: Tema 8: Una biografia:  Vicenç Ferrer.

3- Tasca per 1r i 2n: 

-Per treballar la comprensió lectora us proposem observar els animals de la sabana que surten en aquest enllaç i resoldre’n les activitats que ens proposen.

Veureu que divertit:

https://view.genial.ly/5e9dba07c4cf900da1b54890/presentation-treballem-amb-animals-basic

4- Tasca per 1r i 2n:                                                                                                                            Us proposem cinc experiments per anar fent fins a final de curs, ja que aquest any no podrem portar a terme la setmana de la ciència a l’escola. Aquí  us deixem l’enllaç: 

 https://saposyprincesas.elmundo.es/ocio-en-casa/experimentos/experimentos-sobre-percepcion-visual-para-hacer-con-ninos/

Ens agradaria moltíssim que ens enviéssiu les fotos de com aneu fent els experiments i el seu resultat al correu electrònic:  margaritcicleinicial2020@gmail.com  i us ho valorarem. Segur que us ho passareu súper bé.                                                                                                                    

Cuideu-vos molt i feu molta bondat!

Les mestres de cicle inicial.

Publicat dins de ACTIVITATS ESCOLA, CICLE INICIAL | Deixa un comentari

PROPOSTES CONFINAMENT CICLE SUPERIOR (29/04/2020)

Bon dia a totes i a tots.

Avui dimecres us proposem les activitats que podeu veure a continuació. Són activitats de llengua, matemàtiques i medi. Recordeu que esperem amb ganes el retorn de les vostres activitats a través de les nostres adreces de correu electrònic.

Una abraçada molt gran.

Llengües:  

Castellano: 

Llegir la lectura del Tema 6 (pàgina 106,107, 108). Les lectures són: Este Picaso es un caso y Ruidoso tango de ultratumba. Per correu us enviarem un qüestionari per respondre.

A continuació, us deixem uns quants recursos del Guernika que us poden ser útils per conèixer una mica més sobre aquesta obra:

Català: 

Lectura del Tema 7(pàgina 122,123,124). La lectura és: una mentida llarga i grassona. Per correu us enviarem un qüestionari per respondre.

Preparar el dictat de la pàgina 131, el feu clicant aquí http://www.text-lagalera.cat/interact/public/guiesTRAM/5ecompleta/llengua644/Unitat07/NT5LG07AE02/index.html?_ga=2.135685105.1502425630.1588101470-1179712816.1537908440 i ens envieu una foto del dictat corregit a: albaidalextutors5@gmail.com.

Matemàtiques: Les propostes de matemàtiques les podeu trobar aquí: PROPOSTES matematiques (1)

Medi: 

Tenint en compte les edats prehistòriques (pàgina 204/205), treballades a classe.  Situa els esdeveniments/ construccions d’aquests edificis a l’època que pertoca: prehistòria, edat antiga, edat mitjana, edat moderna i edat contemporània. Qui vulgui afegir més esdeveniments a part d’aquests ho pot fer, estaria bé situar-los a l’eix cronològic. 

Esdeveniments: descobriment del foc; realització del quadre del Guernica; enfonsament del titànic; revolució francesa, atac a Pearl Harbor; creació en cadena de muntatge del primer cotxe FORD; el dret a vot femení és declarat universal dels drets humans; Casament de Ramon Berenguer III amb dolça de Provença; civilització dels ibers; William Shakespeare (època en què va viure); jocs olímpics de Barcelona; l’arribada dels romans a la península; la Guerra dels Segadors; en Gutenberg inventa la impremta, Letitia Geer (inventa la xeringa mèdica s’una sola mà, 1899).

Edificis: muralla xinesa; el temple d’Artemis a Efes, la Sagrada Família, piràmides d’Egipte, Taj Mahjal, la torre de Pissa, Torre Eiffiel.

De la plataforma digital podeu fer les activitats interactives dels temes 10 al 12.

Podeu fer una línia del temps online: 

aquí us deixem uns quants recursos: http://www.edu365.cat/capsules/capsula_linies_temps.html i un tutorial en format pdf. Com fer una linia del temps

Podeu fer una línia del temps en paper: 

en el llibre a la pàgina 208 i 209 hi ha l’explicació.

Ens envieu una foto de tots els esdeveniments situats a la línia del temps o bé qui s’atraveixi que ho faci online i ho compartiu amb nosaltres: albaidalextutors5@gmail.com.

Castellano: 

Llegir la lectura del Tema 7 (pàgina 122,123, 124). La lectura és: La puerta trasera del paraíso. Us deixem les preguntes per fer la Comprensió Lectora. Qüestionari CL U7

Ens envieu les respostes al correu de tutores:

tutores6emargarit@gmail.com

Català:

Recordeu que a l’aula ja vam treballar els temes 7 i 8 de català, i estàvem a punt de fer una prova d’avaluació. Podeu anar fent les activitats digitals dels temes 7-8

També us proposem que practiqueu ortografia a partir d’aquests enllaços:

Els accents:

https://clic.xtec.cat/projects/accents/jclic.js/index.html

Ortografia general:

https://clic.xtec.cat/projects/catsise/jclic.js/index.html

Medi:

Abans del confinament, vam treballar el t.11, l’Edat Moderna. Podeu fer la lectura de les pàg. 226-Renaixement, i 227- Barroc. Feu els deures digitals del T.11

Us passem  aquest enllaç on hi ha un petit vídeo amb un ràpid resum del tema

https://youtu.be/jCMyiJK54zM

Matemàtiques:

Ja sabeu que els últims temes del llibre de matemàtiques són de repàs general.    Avui us demanem que feu les activitats digitals del T.12. A part d’altres activitats, n’ hi trobareu dues de càlcul mental en les que us dicten problemes tipus “quinzet” i que heu de resoldre. Us demanem que ens feu arribar per correu, una foto amb els problemes corregits:

tutores6emargarit@gmail.com

També us proposem un repte: Us enviem un enllaç amb activitats de potències i…arrels quadrades! Les arrels no les hem treballat, però ja sabeu que són l’operació oposada a les potències.

Va, atreviu-vos a fer-les!!

http://www.clarionweb.es/6_curso/jclic6/matematicas/potencias_raices/potencias_raices.htm

Sabeu que ens podeu consultar qualsevol dubte a través del correu de tutores.

 

 

 

 

 

Publicat dins de CICLE SUPERIOR | Deixa un comentari

Propostes de Cicle Mitjà. Confinament (29/04/20)

Bon dia famílies, nenes i nens de Cicle Mitjà!

Sembla que ja es comença a veure una mica de llum al final del túnel.  De moment continuarem confinats a casa, però amb l’esperança d’anar recuperant, a poc a poc, alguns del drets que el coronavirus ens ha pres.

Avui volem recordar-vos tres coses:

 1. A les Snappets, com cada dimecres,  ja disposeu de nous exercicis.
 2. Demà, dijous, farem les primeres videoconferències per cursos i per poder participar-hi necessitem que ens retorneu el correu que ahir vareu rebre. Un cop ens contesteu el correu us enviarem l’enllaç. Ens farà molta il·lusió poder-vos-hi veure, animeu-vos a participar!
 3. I, per últim, també us volem animar, en la mesura del possible, a retornar pels correus dels tutors/es i especialistes el resultat d’algunes de les propostes que us hem anat plantejant al llarg d’aquest dies.

Una abraçada (virtual) dels mestres de Cicle Mitjà!

Publicat dins de CICLE MITJÀ, CONFINAMENT, General | Deixa un comentari

11a PROPOSTA D’EDUCACIÓ INFANTIL

Bon dia preciosos i precioses!

Avui us animem amb dos contes que us explicaran la Laura i l’Elisenda.

Esperem que aprofiteu per fer un passeig cada dia i que us alegri molt! Ens tornem a veure dijous amb alguna coseta més per vosaltres.

Un petonàs!

Conte Laura

Conte Elisenda

Publicat dins de CONFINAMENT, EDUCACIÓ INFANTIL | Deixa un comentari