Teatre en anglès a CM i visita a la policia municipal de Girona

L’alumnat de cicle mitjà vàrem anar a veure l’obra de teatre “Billy Banjo ” a la Sala Planeta de Girona, una obra de teatre explicada íntegrament en anglès.
L’obra la varen treballar a classe en les sessions prèvies a la sortida i en varen treure molt profit: sabien de què anava la història ( però en desconeixiem el gir inesperat del final! ), cantaven les cançons ( en anglès ), l’entenien i, fins i tot, l’han preparada com un treball d’expressió oral. ( Us han explicat els vostres fills i filles aquesta història? Torneu a demanar-los que us l’expliquin ).

Després d’això, vam anar a dinar a la Devesa de Girona.
( No vam poder dinar amb els amics i amigues de la ZER perquè ells van marxar cap a un altre lloc, però els vam poder saludar abans d’entrar al teatre ).

Dinant

I a la tarda la POLICIA MUNICIPAL de Girona ens va explicar quines feines duen a terme i ens van mostrar les instal·lacions i els vehicles que fan servir. Aquesta visita va lligada amb el treball que estem fent a l’àrea de medi, en què treballem el poble i la comarca i els serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *