Batucada a infantil

La setmana passada, la Laia, la practicant de P5, va portar a la classe de música instruments de percussió molt diferents dels que tenim a l’escola. Alguns eren molt grans i sonaven molt greu i fort, com el surdo o el goliat i d’altres més petits com la caixa, el tamborino, la campana… Vam veure que aquests instruments es toquen amb diferents tipus de baquetes, com les masses o les escombretes.
Vàrem aprofitar per descobrir altres instruments de percussió que també tenim a l’escola, com l’agogó, la darbuka, el güiro, el shekeré… i un cop els vam veure i escoltar ens vam animar a fer una petita batucada entre tots.
Us en deixem una mostra!!! Esperem que us agradi!!!

Alumnes d’infantil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *