PLANTADA D’ARBRES

Avui divendres 21 de març, per celebrar l’arribada de la primavera i que és el dia mundial dels boscos, a l’Escola Els Terraprims, hem plantat quatre arbres: un noguer, que l’ha plantat Cicle Superior a les nou; una mimosa, que l’han plantat els de Cicle Inicial a dos quarts de deu; una alzina que l’han plantat els de Cicle Mitjà després del pati; i finalment, un ametller que l’han plantat els d’Infantil a les dotze.

Primer hem fet una estimació per saber quan mesura l’arbre i després hem comprovat quants alumnes de la mateixa alçada hi caben. Després, mentre uns aguantaven l’arbre, els altres han posat terra al forat. Seguidament hem aixafat la terra amb els peus i hem fet un mur pel voltant perquè no s’escapi l’aigua, i finalment l’hem regat amb força aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *