CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ!

La consigna per divendres 28 de febrer és: VENIR DISFRESSATS
Aprofitant que el Carnestoltes ens ha demanat que vinguéssim disfressats, tots els nens/es de l’escola hem anat a fer una volta pel poble per lluir les nostres disfresses.

La consigna per dijous 27 de febrer és: PORTAR UN PENTINAT BOIG
Avui dijous tots els nens/es de l’escola hem celebrat dijous gras.
Els d’infantil i cicle inicial han anat a dinar a Llampaies tot fent una passejada.
Els de cicle mitjà i cicle superior han anat fins a Gaüses caminant. Un cop allà, han dinat i després han fet cabanes per cursos.

La consigna per dimecres 26 de febrer és: VENIR FERITS
Avui a la tarda hem fet plàstica barrejats nens i nenes de tots els cursos. Cada grup ha anat a una classe per fer treballs de plàstica sobre Tintín i els personatges de les nostres classes. A la classe de P3 han fet el bolet que surt al còmic de Tintín “L’estel misteriós”; a les classes de P4 i 1r han pintat personatges de Tintín per fer un trencaclosques amb caixes de cartró; a les classes de P5, 4t i “hall” han fet el submarí-tauró del professor Tornassol amb un fons marí; a les aules de 2n i 3r han pintat els personatges dels noms de les nostres classes; i finalment, al barracó han fet el coet que va fer servir en Tintín per anar a la Lluna.

La consigna per dimarts 25 de febrer és: VENIR A L’ESCOLA AMB PIJAMA

mestres en pijama

Ja ha arribat el Rei Carnestoltes a l’escola! Amb ell ha arribat un text que han llegit els nens i nenes de 6è on hi diu molts disbarats!!
Avui dilluns ens ha demanat CANVI DE CLASSE I DE MESTRA!

2 thoughts on “CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *