VISITA AL CENTRE DE DIA DE CAMALLERA

Divendres 31 de gener i divendres 7 de febrer, els nens i nenes de cicle superior vam anar al centre de dia a jugar a jocs de taula amb la gent gran que hi havia allà. Vam jugar al dòmino, al memory, a cartes, vam fer trencaclosques, etc. També ens van oferir begudes i galetes. Ens ho vam passar molt bé, ens va agradar compartir una estona amb ells i elles.

2 thoughts on “VISITA AL CENTRE DE DIA DE CAMALLERA

 1. Isabelle Rubis

  Ens encanta aquesta iniciativa … enhorabona per la idea ! una molt bona manera de compartir i d’apropar-se a la gent gran. Els nens s’ho han passat molt bé.

  Reply
  1. Olga Soler Cors

   Com a directora del centre de serveis us puc dir que els avis estan encantats amb les activitats planificades al llarg de l’any entre escola i centre de serveis dins els marc de les activitats intergerenacionals.

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *