ELS TITELLES DE CICLE SUPERIOR

Com hem fet els titelles els nens i nenes de 5è i 6è?
Cadascú va portar una ampolla mig plena de sorra i un pal que sobresortís un pam de l’ampolla. Després vam omplir una bossa de plàstic amb serradures i vam posar-la sobre el pal. Vam començar a fer la forma del personatge amb cartrons o boles de paper de diari, i després vam anar posant capes de paper maché per fer el cap del titella. Un cop vam acabar de fer capes de paper maché, vam enganxar tires de paper blanc per cobrir tot el paper de diari. La setmana següent, que ja s’havia assecat, vam pintar el titella. Al cap d’una setmana vam enganxar els cabells i hi vam afegir alguns detalls i vàrem haver treure les serradures que havíem posat al principi de tot. Quan el cap ja estava buit de serradures, li vam posar la roba, i així és com vam acabar el titella que ens havia costat tant.
Avui hem presentat el nostres titelles a les classes de P3, P4 i P5. D’aquí poc explicarem alguns contes amb aquests titelles.

A continuació podeu veure les fotos de tot el procés d’elaboració:

2 thoughts on “ELS TITELLES DE CICLE SUPERIOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *