XI TROBADA DE CORALS D’ED. INFANTIL I PRIMÀRIA

El divendres 17 de maig vam anar a la Trobada de corals a Girona. És un teatre on moltes escoles de Catalunya canten o ballen mentre el mestre de música els dirigeix. Es fa a l’institut Vicens Vives de Girona. Com cada any hi hem anat els de cicle mitjà (3r i 4t) i cantem una cançó popular de Catalunya i l’altra popular d’un altre país. Aquest any en vam cantar una de Catalunya i l’altra d’Itàlia, “La calma de la mar” i “l’inverno l’è passato”. Vam cantar els tercers.
Quan ens va tocar pujar a l’escenari em vaig posar nerviosa i em feia molt mal la panxa. Però un cop vaig pujar a l’escenari ja em va passar. Després totes les escoles vam cantar tres cançons junts: La nau pirata, El burriquet i el cant per a les trobades de primària. M’ho vaig passar molt bé!!!

Sònia Roura, 4t

 

One thought on “XI TROBADA DE CORALS D’ED. INFANTIL I PRIMÀRIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *