El gran repte dels llumins

Com aneu de lògica i enginy? En aquest article, la Nati Bergada ens presenta el gran repte dels llumins. Es tracta d’una sèrie de jocs que permeten exercitar la ment i posar a prova la intel·ligència visual i les capacitats lògiques de grans i petits.

Per resoldre aquests jocs cal trobar la solució als reptes plantejats. L‘objectiu és formar la figura que es suggereix en cada repte, movent, traient o posant el nombre de llumins que s’indiquen.

Trobareu 10 reptes organitzats de menys dificultat a més dificultat. Cada repte inclou una imatge de com cal col·locar els llumins per iniciar l’activitat i la consigna amb el repte que cal assolir. També trobareu una imatge amb la solució per comprovar si heu resolt correctament el repte.

Cliqueu la imatge

El gran repte dels llumins – Maresipares

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *