Multiplicacions per dues xifres

Bon dia a tothom!

Segurament que molts de vosaltres ja heu llegit el mail on hi havia aquesta informació. Ja sabeu que l’adreça de eldoficiclemitja@gmail.com podeu utilitzar-la per qualsevol inquietud que tingueu, per enviar tasques que hàgiu fet a casa o simplement per estar més en contacte. 

Per aquests dies us proposo que ens posem les piles amb les multiplicacions de dues xifres, així que us deixo un parell d’enllaços:  el primer és un tutorial per aprendre a multiplicar amb dues xifres. El més important és recordar l’ordre de col·locació. Comenceu amb números senzills i poc a poc aneu incrementant el nivell.

https://www.youtube.com/watch?v=rn5TLLn-TvY&feature=emb_logo

El segon enllaç és per anar repassant les multiplicacions d’una xifra:

http://www.xtec.cat/ceiplesmoreres/activitats/matematiques/taules.htm

Us envio una forta abraçada per tot@s!

Aida

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *