Una mica de castellà per 6è

Benvolguts,

Sóc el Carles. També vull escriure-us per donar-vos ànims i enviar-vos una forta abraçada virtual. En moments com aquest es troben a faltar moltes de les coses que, en el dia a dia, no apreciem: sortir a passejar, veure els amics i amigues, fer esport, moure’ns, anar a l’escola. Com trobo a faltar anar a l’escola! Però bé, ara toca ser responsable i pensar com podem millorar el món un cop tot hagi passat.

Mentrestant, m’agradaria suggerir-vos “un parell” de tasques:

  • Repasseu els continguts més importants que hem donat: accentuació, verbs, puntuació, ortografia.
  • Recordeu les aventures de l’Scarlett i l’Andy? Falta la cinquena i última entrega. Què us sembla si realitzeu vosaltres el final? Agafeu els quatre textos antenriors, llegiu-los, mireu tot el que hem treballat a cada un i realitzeu una redacció (mínim de mitja pàgina i màxim d’una pàgina) on poseu punt i final a aquesta novel·la. Sigueu corosos amb l’ortografia, la puntuació i feu un guio de tot allò que voleu dir. Podeu fer partícip a la família; si ho feu junts segur que el resultat serà fantàstic. No us preocupeu que l’autor està elaborant la seva versió, no us quedareu sense!
  • Per anar avançant amb el treball de la ràdio, podeu llegir l’article “El lenguaje radiofónico” i realitzeu un esquema conceptual de la informació proporcionada.

Com tots els mestres, estic recopilant recursos i tasques per a que aneu fent, però per ara ja teniu feina per fer. El que sí m’agradaria és que us mantingueu actius físicament: feu alguna taula d’exercicis, ajudeu en les tasques de la llar, estireu,… Moveu-vos i alimenteu-vos bé!

Espero i desitjo que tant vosaltres com els vostres estimats estigueu bé. Estarem en contacte.

Una fortíssima abraçada!

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *