Castellà per a 5è

Benvolguts,

espero i desitjo que tant vosaltres com els vostres familiars estigueu bé. Com trobem a faltar aquelles coses que normalment no apreciem, oi? Us envio una forta abraçada des de casa. Ara és moment de pensar en tots i quedar-nos uns dies més. Tot passarà, tot anirà bé.

I com que no vull que us rovelleu, us proposo un parell de cosetes:

 • Acabeu el llibre de “El pequeño Nicolás” i les fitxes que teniu. Crec que no vam repartir les preguntes per a tots els capítols, feu fins on tingueu. Aquelles preguntes que tinguin a veure amb contingut no donat podeu fer vàries coses: fer-m’ho saber per aquí (deixeu un comentari), preguntar-li a algú o buscar-ho per internet.Recordeu que realitzar recerques per internet no és tasca fàcil. Moltes vegades us dic que no tot el que hi ha a internet és veraç; així que us convido a que quan busqueu informació per internet d’algun concepte teòric ho feu amb els pares. Això és quelcom que en Dr. Wifi li agrada que aprengueu: seleccionar bé la informació.

 

 • Repasseu el contingut teòric donat: diftongs i hiats, normes d’accentuació, accent diacrític i les fitxes d’ortografia.
 • Us recomano que, quan acabeu el llibre d’en Nicolàs, aprofiteu per llegir algun llibre que tingueu a casa. Penseu que algunes editorials han alliberat moltes de les seves novel·les.
 • Estem preparant més recursos que creiem que us poden ajudar a avançar en aquests dies de confinament. Estigueu atents i aneu entrant al bloc periòdicament. De moment ja teniu vàries tasques a fer. Ah! No oblideu de treballar el cos! Seguiu alguna rutina d’activitat física, ajudeu en tasques de la llar, tot moviment suma en aquests moments. Si us falten idees ja us faré arribar propostes interessants al respecte.

Us envio una fortíssima abraçada.

Carles

Aquest article ha estat publicat en Curs 2019-2020. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Castellà per a 5è

 1. Carles diu:

  Hola Mar! a casa estem bé. El petit Bruno va creixent i ens té força distrets. Sembla mentida però els dies passen volant, així que intentem que aquest temps a casa sigui productiu. Tinc moltes ganes de tornar a la normalitat i veure-us a tots. Una forta (fortíssima) abraçada per a tots.

 2. Mar diu:

  Gracies

 3. Mar diu:

  D’acort moltes hracies Dr.wifi.

  Com.esteu vosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *