L’AIXA I EN TEIX ENS VISITEN

Els més petits de l’escola hem tingut una visita molt agradable. Ens han vingut a veure l’Aixa i en Teix del poblat neolític de La Draga de Banyoles. En Teix tenia ganes de saber si hi havia més nens com ell més enllà de l’estany i va convèncer l’Aixa per fer un llarg viatge. Van fer la maleta i es van endur la seva cabana petita, per poder descansar quan els vingués de gust. I així és com han arribat a la nostra escola.

Els ha acompanyat la Clara, una monitora d’Arqueolític, que els coneix molt bé i que ens ha explicat un piló de coses de la seva vida, del que fan cada dia, de com es vesteixen, de com són les seves cases,…

Sabeu que ens han convidat a visitar el seu poble? Nosaltres hem acceptat la invitació amb molta alegria. Ben aviat hi anirem!

Un comentari a “L’AIXA I EN TEIX ENS VISITEN

  1. Retroenllaç: EL POBLE D’ EN TEIX I L’AIXA | Escola BORA GRAN

Els comentaris estan tancats.