ANEM AL CRARC!

Els nens i nenes de tercer hem anat d’excursió al CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils) a Masquefa.

Després d’estudiar el tema dels animals, hem vist tot el que vam aprendre en directe! Vam tocar una serp, una pogona (també coneguda com drac barbut), una tortuga… a més de veure cocodrils, caimans, tortugues de terra que viuen fins a 100 anys, una serp pitó de la Índia o un llangardaix que medeix 2 metres! Ha estat molt interessant veure com és la closca de la tortuga per dins, on té la columna vertebral o com es distingeixen els mascles i les femelles.

També vam conèixer històries més tristes, ja que hi ha animals que no els poden deixar en llibertat perquè Catalunya no és el seu hàbitat natural. Cal vigilar molt, ja que els rèptils i amfibis no són mascotes que puguem tenir a casa. Va ser una dia genial, no us perdeu les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *