CuEme: Activitat de cloenda, un matí al cinema

Abans de finalitzar el projecte CuEme, tots els socis i sòcies de la cooperativa “Tots triem” vam decidir fer una activitat subvencionada amb el 40% dels guanys obtinguts amb la venda dels nostres productes. La tria es va fer per votació i vam decidir anar al cinema tota la classe i veure junts la pel·lícula “Campeonex”.

Finalment, el passat dia 14 de setembre vam poder gaudir tots junts d’un matí al cinema d’Argentona. La pel·lícula triada va ser tot un encert, vam gaudir molt veient-la. Si no l’heu vist, us la recomanem.

Amb aquesta activitat donem per finalitzat el projecte CuEme, un projecte d’emprenedoria on l’alumnat hem creat una cooperativa escolar (TOTS TRIEM) amb el suport de l’escola, l’administració i altres entitats de la nostra localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *