EL NEN DEL PIJAMA DE RATLLES

imatge-portada-el-nen-del-pijama-de-ratlles2

M’he llegit aquest llibre que explica la historia d’un nen a l’Alemanya nazi. Ell i la seva familia s’han de mudar de Berlin a un lloc anomenat Out-With, perque el seu pare és comandant de les SS. Allà Bruno descobrira un camp de concentració nazi i un noi anomenat Shmuel, que duu un pijama de ratlles. Amb aquests descobriments i la curiositat de Bruno s’aniran succeint els diferents esdeveniments que narra el llibre.

M’ha agradat molt i el recomano, ja que penso que el punt de vista d’un nen és diferent al d’un adult, i sobretot perquè explica les crueltats dels nazis sense entrar en el tema, però donant els detalls justos per entedre i eganxar-se a la trama

 

Dani Contreras.

imatge-portada-el-nen-del-pijama-de-ratlles-2                       imatge-el-nen-del-pigama-de-ratlles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *