“EL SUPERBARBER DE SEVILLA”

imagescakepjq93

El dilluns anterior, vam anar els companys de l’aula 4 i un company de l’aula 2 a la Llotja de Lleida. Vam veure una obra que es deia “El superbarber de Sevilla”, l’argument tractava de que un amic del barber s’enamorava de la promesa el metge, i el barber estava disposat a ajudar al seu amic a casar-se amb la noia amb un seguit de idees molt estrambotiques per aconseguir-ho. Vaig trobar-la una mica enredada la obra, però també hi havia punts divertits i ho vaig passar bé, per això la recomano.

La Llotja em va semblar una construcció espectacular i em va recordar als camps de hoquei sobre gel que hi ha a America. Per dins encara era millor, sobretot el decorat de les parets en forma d’arbres feia que fos molt acollidor.

imagescac880r14

Dani Contreras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *