BON NADAL !

Aquest Nadal, l’Aula 2 ens hem lluit!! Mireu quin mural nadalenc més xulo que hem fet per una de les parets de la nostra escola! Som uns artistes!!

Mural de l'aula polivalent.

I de la decoració de l’aula, que ens en dieu? Un col·lage de l’hivern elaborat amb paraules que ens hi recorden, com per exemple: guants, fred, termòmetre, neu, abric, gorro, gebrada, entre d’altres. Què original, oi?

Mural d'hivern

Com cada any, hem elaborat les postals de Nadal a l’aula, participant de l’activitat tots plegats. En aquestes fotos podem veure a l’Anna com pinta amb els dits la cartolina que després han servit per a fer l’arbre de la tarja. I al final de tot, podeu contemplar la felicitació de Nadal de l’aula un cop acabada.

dsc06246Postal de Nadal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *