Sortida a Llessui

El dia 24 de setembre del 2014 vam anar a Llesui. Primer vam esmorzar, després vam anar a visitar el poble amb un guia. Més tard ens vam partir per grups, un a fer taller de feltre i el nostre grup va anar al Museu dels Pastors. Ens van explicar que qui menjava ovelles era el llop, l’os, una mena de gos i una rata que xuclava la sang, per que no vinguessin les rates ficaven una mena de trampes. També ens va ensenyar una foto de molts pastors junts. I vam fer l’intercanvi, l’ altre grup cap al Museu del Pastore i el nostre grup cap a fer taller de feltre. Primer vam separar la llana perquè quedés ven desfibrat, més tard vam anar fent una petita bola de llana i quan vam acabar de la bola ens hi van ficar un fil per poder-la penjar a la motxilla. I ja vam anar cap Alins.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *