SORTIDA A LA MOLLERA

El dia 8 d’octubre del 2014 vam anar a La Guingueta d’Àneu. Quan vam baixar del transport ens van separar amb dos grups, tercer i quart. Ens van explicar que fariem. Ens van donar uns binocles .Vam veure el canyissar que és una planta de la zona humida i ens van dir que abans l’estany era una gelera. Vam anar a al primer “hide” i no vam veure res. Després, vam veure un bernat pescaire, ànecs de coll verd i truites. Al cap d’una estona vam anar a veure arbres com: el freixe, el clop, etc. També ens van explicar que hi havia abres de fulla perenne i fulla caduca. Més tard, vam dinar i vam anar a fer una excursió. Pel camí de tornada vam trobar nous, pomes,glans i mores i vam tornar a veure un bernat pescaire, ànecs de coll verd i truites. Finalment vam arribar a l’autobus per tornar cap a casa.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SORTIDA A LA MOLLERA

  1. Ares diu:

    Molt xules les fotos i la sortida. Moltes gràcies! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *