23 A TROBADA DE LA ZER ALT PALLARS SOBIRÀ A LA ZER

El dia divendres 3 de juny del 2016 es va fer la XXIII trobada de la ZER a Rialp.
A l’ arribar vam fer els grups amb qui hauríem d’anar durant les activitats. En total érem sis grups i vam fer sis activitats. Com ara: cims aventura, ruta amb cavalls, pesca d’ànecs, descoberta per Rialp, taller de bombolles de sabó i explicació de l’Eurocopa de ràfting.
A la segona activitat que ens tocava, esmorzàvem unes galetes de xocolata que ens donaven els professors.
A l’acabar ens vam reunir tots els grups al pati de l’escola de Rialp, vam agafar el dinar i vam anar tots junts a l’entrega de premis dels dibuixos de l’eurocopa. Hi havia premi pels quatre primers, bufs, llaminadures, samarretes de l’Eurocopa i per primer de sisè un val per a una persona per fer una baixada amb ràfting. D’Alins en vam guanyar cinc.
Després vam anar a dinar a la plaça del poble on ens van fer una actuació sorpresa. L’actuació tractava de teatre, teles, acrobàcies i lira. Al acabar vam marxar a l’escola de Rialp on vam poder jugar una estona fins que va arribar el transport i vam anar cap a la nostra escola.

Aniol i Maria

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 23 A TROBADA DE LA ZER ALT PALLARS SOBIRÀ A LA ZER

  1. Ani diu:

    he he he, l’escrit ens ha quedat molt “guai”!!!

  2. Ares diu:

    Molts bonic tot el blog! Un plaer llegir-vos, enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *