Maquetes i estructures

En aquestes últimes sessions hem aprofundit en les maquetes i, sobretot, en l’esquelet de l’estructura; hem treballat les maquetes principalment amb tires de paper de diferents mides i unes més resistents que d’altres.

Construint maquetes.avi from En Residència on Vimeo.

Per crear l’esquelet vam partir d’un pla al qual li vam anar donant diferents formes fins crear l’estructura definitiva. Després ens van proposar que la recobríssim de diferents materials i abans de fer-ho, vam fotografiar les estructures per tal de captar el procés i l’evolució de la nostra creació.

Tires de Paper. Margarita Andreu EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron Estructures. Margarita Andreu EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron Esquelets finals resultants. Margarita Andreu EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron
esquelets-margarita-andreu-en-residancia-a-linstitut-vall-dhebran recobrint-esquelets-margarita-andreu-en-residancia-a-linstitut-vall-dhebran tocant-esquelets-margarita-andreu-en-residancia-a-linstitut-vall-dhebran

Aquests últims dies també hem sabut més coses sobre els projectes de la Margarita, la nostra artista EN RESiDÈNCiA: hem descobert els seus processos de creació i en què es fixa per escollir els materials dels seus espais, quina funció els hi aplica i per a què estava pensada en un principi.

Ara que ja portem uns mesos fent el projecte d’EN RESiDÈNCiA, me n’adono que cada cop estem tots més implicats en el projecte i amb més ganes de veure el resultat final: cada cop som més un grup i no una classe.

Laia Ribas Villa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *