Buscant possibles llocs per l’espai afegit

El dia 7 de febrer del 2011, varem treballar la gran part de l’hora a fora de l’aula, concretament al pati. La Margarita, la nostra artista convidada, ens demanà que penséssim un lloc per posar el nostre projecte. Les idees que els companys proporcionaven eren interessants, però la pregunta era quin era el lloc més adequat pel nostre futur treball? Sense encara tenir-ho clar ens varem posar a la recerca del lloc perfecte per instal·lar-hi l’espai afegit, prenent apunts. La Margarita Andreu, anava meditant i triant els espais que depenent de la seva mesura era més o menys idoni a ser el lloc que hauria d’ubicar el projecte. La Margarita amb una companya mesuraven els racons i parets de cada possible lloc.

Al final de la classe no vam quedar amb una idea concreta a l’espera de parlar-ne amb el director. Així que restem a l’espera de saber quina ha de ser el lloc definitiu.

Luis Miranda Melo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *