Esquelets d’Espais Afegits

En l’última hora d’EN RESiDÈNCiA, la Margarita Andreu ens va explicar com fer un esquelet d’un espai afegit com el que ens va estar ensenyant a l’última classe. Ens va donar uns papers grans tallats i vam fer una maqueta de l’esquelet que nosaltres volíem. Després d’una hora i dos quarts aproximadament, vam explicar cada parella o grup la nostra maqueta.

La meva opinió sobre aquesta classe és molt bona perquè m’ha semblat molt divertit fer les nostres pròpies creacions. Per la meva part, hauríem de fer més coses com les que vam fer l’última classe.

Oana Pruteanu

Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper1 Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper2 Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper4

Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper5 Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper3 Margarita Andre EN RESiDÈNCiA a l'Institut Vall d'Hebron. Arquitectures de paper5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *