PUBLIQUEM UN CARTELL I UN PUNT DE LLIBRE !!!!

En relació amb el projecte i relacionat amb el procés de la Mar Arza, per commemorar els 30 anys del Sant Jordi del Monturiol hem creat un cartell:
SANT JORDI 2011, un mar de paraules. La fotografia és obra de la Núria Mallofré i la Laura Malo (alumnes 4t d’ ESO), i en la composició final del cartell han participat la Mar Arza, l’Octavi Ruiz i jo mateixa.
Com podeu veure, el tema del cartell està relacionat amb el tema de l’obra final: el mar.

cartell2011un-mar-de-paraules

En la mateixa línia també hem editat 500 punts de llibre, aquesta ha estat una manera de deixar un record inesborrable d’aquests 30 anys del Sant Jordi del Monturiol i de deixar constància del pas de la Mar Arza pel nostre centre dins el projecte d’En Residència. La fotografia del punt és de l’Octavi Ruiz, i en la composició han participat la Laia Sunyer, el Mateo Sesma (alumnes de 4t d‘ESO), la Mar Arza i jo mateixa.

Fanny Figueras

punt02rev_copiacontra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *