Si no puc dibuixar-ho és que no ho entenc (A.Einstein)

Aquesta sessió ha estat molt interessant perquè hem estat fotografiant i dibuixant la planta, l’alçat i el perfil dels objectes de càrrega que hem portat.

Ha estat molt interessant veure què ha seleccionat cada un de nosaltres .

Com ens han vingut a visitar  l’Ariadna del MACBA , la Núria de l’associació A Bao A Qu  que coordina el projecte En residència, i la Daniela (becària del MACBA i estudiant d’un màster d’Art i Educació) hem pogut tenir converses molt interessants. Aquest mes de febrer la  Daniela farà el seguiment de la nostra residència i  té moltes ganes de conèixer i viure aquesta experiència amb nosaltres.

Avui hem estat fent fotografies, té molta raó la Isabel quan ens fa pensar en la frase “si no ho puc dibuixar és que no ho entenc”. Per algun dels nostres objectes hem hagut de fer més de tres fotografies per poder veure i entendre totes les característiques de l’objecte i més de tres vistes en els dibuixos.

Albert Arriaran


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>