Lluís Sabadell Artiga a l’Institut Collserola: es concreta el projecte “noubarrisnou”

Es concreta l’intervenció del projecte, ideant una primera fase anomenada noubarrisnou en què es demana la participació ciutadana perquè opini sobre què els agradaria canviar d’aquells espais del barri que tenen mancances o necessiten ser millorats. Durant dues setmanes es recolliran les propostes mitjançant 50 bústies construïdes pels alumnes, que es distribuiran per tot el barri, i a través del bloc noubarrisnou, l’espai web Facebook i missatges sms.

collserola_1mar-8collserolacollserola_9mar

One thought on “Lluís Sabadell Artiga a l’Institut Collserola: es concreta el projecte “noubarrisnou”

  1. Carles Giner

    Hola,
    Sort que la climatologia ha estat favorable i, per unes hores, no ha plogut! Ha estat un plaer compartir, per una estona, l’engegada de noubarrisnou. Cal felicitar a en Lluís Sabadell i al grup d’alumnes de l’IES Collserola, per la qualitat del projecte i pel seu rigor. Estic segur que a les bústies apareixeran sorpreses molt agradables. Sort i fins aviat,

    Carles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *