Preguntes més freqüents (3)

ÉS BO CONTROLAR LES EMOCIONS?

Si per controlar s’entén la capacitat d’adequar l’expressió emocional al context (situació i persona/s implicades), la resposta és afirmativa. Si per controlar s’entén reprimir contínuament el sentiment i/o manifestació d’una o diverses emocions que ‘no ens agraden’, això pot conduir a desajustos de la personalitat que no poden ser considerats positius.

POT LA INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL MODIFICAR EL NOSTRE TEMPERAMENT?

No, el nostre temperament no pot ser modificat, però moltes de les nostres expressions temperamentals podem aprendre a controlar-les, bé reduint la seva intensitat o la seva durada, o ambdós aspectes simultàniament.

About jcruz

Orientador escolar
This entry was posted in Definicions. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *