PROVES DIAGNÒSTIQUES DE 3r

Durant les dues primeres setmanes de març s’ha convocat la prova d’avaluació diagnòstica de primària, centrada en les competències bàsiques del currículum. Aquesta prova, elaborada i organitzada pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, avalua l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica a la meitat del tercer curs de l’educació primària.

Per facilitar-vos el procés d’aprenentatge dels vostres fills/es, us deixem una mostra d’aquestes proves perquè us les pugueu descarregar i reforçar des de casa.

Ànims!!!

CORRECCIÓ Em dic Bruna i Una disfressa original

Em dic Bruna i una disfressa original, Comprensió Lectora

La Rata Robinata, Expressió Escrita

La Robinata parla anglès, Expressió Oral

Les Normes de la biblioteca, Comprensió Oral

Text Les Normes de la biblioteca, Comprensió Oral

 

CORRECCIÓN La liebre y la tortuga y El bolígrafo, Comprensión Lectora

La liebre y la tortuga y El bolígrafo, Comprensión Lectora

El correo de Luis, Comprensión Oral

Texto Un correo de Luis,Comprensión Oral

Un lugar para pasarlo bien, Expresión Escrita

Una película, Expresión Oral

 

CORRECCIÓ, Prova matemàtiques

Prova matemàtiques

SYMBALOO

Alumnes de 3r, hem actualitzat el symbaloo de català, castellà, matemàtiques i medi. Us deixem els enllaços perquè pugueu accedir. Recordeu que cada fila correspon a un trimestre, està ordenat. Els del 3r trimestre estan correctament, així que si us voleu anticipar també teniu l’oportunitat.

 

https://www.symbaloo.com/mix/3rcatala

https://www.symbaloo.com/mix/3%C2%BAcastellano1

https://www.symbaloo.com/mix/3rmates1

https://www.symbaloo.com/mix/3rmedi1

Escola més sostenible 3r

Els i les alumnes de 3r s’han preguntat que podem fer des de l’escola per ser més sostenibles i han fet una proposta d’activitats de sensibilització i d’estalvi sobre diferents temàtiques com: l’energia, l’aigua, economitzar despeses, reducció de residus i reciclatge, fins i tot hi ha propostes pel personal de neteja i celebracions i sortides. Es van fer grups i van presentar les seves propostes a altres aules i membres de l’equip directiu.

A l’escola actual som més, contaminem més; però tenim més consciència ecològica i més recursos per poder reciclar i ser més sostenibles.

Aquest és el resultat de les presentacions.

Esperem que us agradin.

TIPUS DE PAISATGES I SECTORS DE TREBALL, 3r

El nostre entorn està ple de tot tipus de paisatges meravellosos. Hi ha de costa, de muntanya i de plana, amb les seves característiques pertinents. A més a més, trobem diferents tipus de treballs que es classifiquen per sectors.

Per endinsar-nos en aquest tema i fer-nos experts en les seves característiques pertinents, ho hem treballat per racons.

A continuació trobareu imatges de la tasca grupal amb les diferents activitats proposades.

FOTOS

Control de calendari i temps 3r

A 3r estem treballant el temps i el calendari. S’ha treballat a partir de matemàtiques, però també des de medi. Per poder practicar a casa us deixem les pàgines que haurieu de repassar dels llibres:

Matemàtiques: Pàgina 79 i 85.

Medi: Pàgina 12 i 15.

No s’ha treballat la lectura del rellotge, aquest apartat no  serà avaluat.

Hem actualitzat el symbaloo de matemàtiques amb algun exercici de calendari i temps, està a la primera fila. Us deixem l’enllaç per practicar.

https://www.symbaloo.com/mix/3rmates1

A continuació us presentem la fitxa “Ens posem a prova”, que treballaran els alumnes a la classe i que serà molt similar a l’examen. Si voleu la pugueu descarregar per practicar a casa.

ex. t. 5 ENS POSEM A PROVA

A practicar!!!

ENS POSEM A PROVA

Alumnat de 3r!!! Comença la temporada d’exàmens i per aquest motiu, us volem donar un cop de mà. A continuació veureu la famosa fitxa “Ens posem a prova”, tant de català com de castellà perquè us la pugueu descarregar a casa, modificar activitats, practicar, estudiar… D’aquesta manera us fareu una idea de com serà l’examen. A l’escola també es treballarà com a repàs de tot el que hem estat aprenent durant el trimestre.

Recordeu que la plantilla de la descripció de persones (català) i la carta informal (castellà), la teniu a la carpeta. I per acabar, us facilitem la graella d’adjectius que teniu a la classe perquè us faciliti l’escriptura de les vostres descripcions.

Ànims!!!

ENS POSEM A PROVA, català

NOS PONEMOS A PRUEBA, castellà

Control de numeració 4t.

El proper dilluns a 4t farem el control de numeració. A continuació us adjuntem un petit resum de la teoria treballada i per tant tot el que han de preparar per dilluns.

Repàs del tema de numeració

També us recordem que dins d’aquest bloc podeu trobar exercicis i més informació sobre alguns dels temes treballats.  No dubteu a mirar-ho.

numeració

Nombres romans 1

nombres romans 2

 

PRACTIQUEM UNA MICA

El Symbaloo és un plafó molt visual que ens permet agrupar diferents activitats digitals per poder treballar on-line diverses webs.

Us recomanem que entreu als següents enllaços perquè pugueu praticar des de casa els diferents continguts treballats a mates, català i castellà de 3r.

Només feu servir la primera fila de carpetes que trobareu en l’apartat de català de 3r, castellà de 3r i matemàtiques de 3r. Aquestes, són les que hem explicat aquest 1r trimestre i que anirem treballant al llarg d’aquest, ja que estan revisats i actualitzats. La resta d’enllaços no els feu, perquè encara no s’han presentat i no estan actualitzats. Ho anirem fent a mesura que vagi avançant el curs.

Esperem que sigui de molta utilitat!

logobig

 

https://www.symbaloo.com/mix/3rcatala

https://www.symbaloo.com/mix/3%C2%BAcastellano1

https://www.symbaloo.com/mix/3rmates1