ENS POSEM A PROVA

Alumnat de 3r!!! Comença la temporada d’exàmens i per aquest motiu, us volem donar un cop de mà. A continuació veureu la famosa fitxa “Ens posem a prova”, tant de català com de castellà perquè us la pugueu descarregar a casa, modificar activitats, practicar, estudiar… D’aquesta manera us fareu una idea de com serà l’examen. A l’escola també es treballarà com a repàs de tot el que hem estat aprenent durant el trimestre.

Recordeu que la plantilla de la descripció de persones (català) i la carta informal (castellà), la teniu a la carpeta. I per acabar, us facilitem la graella d’adjectius que teniu a la classe perquè us faciliti l’escriptura de les vostres descripcions.

Ànims!!!

ENS POSEM A PROVA, català

NOS PONEMOS A PRUEBA, castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà