Què és el suro de la classe?

En aquest bloc anirem penjant els treballs que resulten de mirar, pensar, comentar, refer, reproduir, inventar i  reinventar, crear, comparar, fer sonar, escriure, dibuixar,… a partir de les diferents propostes penjades al SURO DE LA CLASSE DE  MÚSICA, cada mes.

I en què consisteixen aquestes propostes?

Cada mes es penja al suro de la classe de música i al suro de l’aula de música virtual del moodle del nostre centre,  l’IES Badalona VII:

Un quadre

Un fragment de novela

Un poema

Un acudit ( dibuix del Cesc)

Totes aquestes propostes tenen relació amb la música.

L’alumnat de 3r i de 4rt crea lliurement una tasca a partir d’una de les propostes penjades. En aquest bloc penjarem les més interessants, a fi de fer un petit arxiu de treballs interdisciplinars possibles.

Les propostes del suro i  els treballs resultants els trobareu arxivats a les pàgines corresponents al període.